OPTICA CONEJERO FERRAN PUIG

Cómo llegar

Ronda de Ferràn Puig, 28, Girona (Girona)

Solicitar una cita

Más acerca de OPTICA CONEJERO FERRAN PUIG

L'Òptica Conejero, amb més de 25 anys d'experiència a la ciutat de Girona, no és només un espai comercial. És la voluntat d'estar molt més a prop seu amb més comoditats, més servei i millor tècnica optomètrica.                                   
Es tracta d'oferir-li a vostè i a la seva família un nou concepte de salut visual: aquell que no només preveu la correcció amb ulleres o lents de contacte adequades, sinó que a través del seguiment i del control de cada persona, ofereix un programa de PREVENCIÓ útil per a tothom i a qualsevol edat, amb una especial atenció a nens i joves.                      
Aquest programa de control i seguiment i una política de prevenció, són la nostra estrategia per a tal de no limitar-nos a "compensar" el defecte visual, sinó a "combatre" aquesta tendència i, si és possible, "evitar-la". Per això el convidem a conèixer el nostre Pla Familiar de Salut Visual. ServeisA l'Òptica Conejero posem al seu servei la capacitat dels nostres tècnics, un equip encapçalat per la directora del centre Amèlia Conejero, llicenciada en Farmàcia i Òptica Optometrista. A més disposem d'una avançada tecnologia per a l'anàlisi i la valoració de la percepció visual.                                       
El nostre esperit és oferir-nos com a "òptics de capçalera". Ésser per a vostè uns professionals oberts i propers, capaços de donar-li l'ajut i el suport que la salut visual de la seva família necessita. Ens tindrà tan a prop seu com vulgui.L'atendrem telefònicament i personalment, conscients que vostè, com nosaltres, creu que la prevenció és més important, encara, que la curació.   Que podem trobar?Òptica Conejero s'estructura en tres espais: el gabinet i sala d'educació visual, el taller de manipulació de lents que cada cas específic requereix, i la botiga, on trobarà des de muntures que s'adeqüin a les seves necessitats fins a ulleres de protecció solar, passant per lents de contacte i una gran diversitat de productes per a millorar la seva qualitat visual. Però més important que això és que estem al seu costat perquè no hagi de patir més per la salut visual dels seus.Vingui, demani el carnet familiar de Salut Visual i informi's del nostre programa de seguiment i prevenció… descobrirà una nova dimensió de l'òptica!    

Nuestras promociones